Slide background

Hoe werkt het precies?

We willen dat het verhaal echt lééft. Samen een leven doorlopen is uiteraard een persoonlijk proces en ik vind het belangrijk dat het van beide kanten klikt. Ik ga dus eerst bij jou langs voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en verplicht je tot niets.

We bekijken samen de wensen en mogelijkheden. Wat zou je willen bespreken en welk budget heb je te besteden? We bepalen samen de lengte en de vorm van het verhaal.

Wanneer we samen verder willen gaan, kom ik bij je langs voor een interview. Het interview duurt ongeveer twee uur en wordt gehouden op een locatie naar wens. Misschien vind je het fijn om het verhaal te vertellen tijdens een lange wandeling langs het strand, of voel je je prettig tijdens een wandeling in het bos. Of wordt het toch je eigen vertrouwde keukentafel. Je bepaalt zelf de locatie van het interview!

De uitvoering
Het verhaal start met een mooie vormgeving met keuze uit een aantal concepten of een op maat gemaakt concept. Afhankelijk van de gekozen lengte en vorm van het verhaal zijn er verschillende uitvoeringsmogelijkheden:

• Zwart wit of kleurenkopie
• met of zonder illustraties/ foto’s
• met of zonder harde kaft
• handgeschept papier
• handgeschreven

Wil je je eigen boek hebben of een (online) tijdschrift? Dat kan. Ik maak een plan op basis van jouw wensen en ideeën. De leveringstermijn en de prijs worden sterk bepaald door de lengte van het verhaal en de uitvoeringsvorm.